Siirry sisältöön
Kartta

Kaupunkikesän keidas – nauti drinkit upealla kattoterassilla!

Ratinasta löytyy peräti 800 terassipaikkaa. Laajasta kahviloiden ja ravintoloiden valikoimasta jokainen saa varmasti oman makunsa mukaiset kesäherkut. Nopeiden eväiden ystävälle maistuu herkkuhetki vaikkapa Hesburgerin, Subwayn, Burger Kingin, Classic Pizzan, Super Bowlin, John Scott’sin tai kesäkuussa avautuvan Via Tribunalin terassilla. Kun aikaa on enemmän, nälkäisiä vierailijoita kutsuvat esimerkiksi Kitchen & Bar Tampinkoski, Momento tai Pancho Villa – ja tietysti yksi kaupungin nähtävyyksistä eli ravintola Periscope huikeine näkymineen!

Periscopessa on osittain katettu ja lämmitetty kattoterassi, josta aukeaa upeat näköalat Ratinan suvannon yli kohti Tammerkoskea. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kattoterassilta on mahdollista varata kokonainen sohvaryhmä illaksi omaan käyttöön. Lisäksi Periscopessa on nyt myös saunat sekä kolme jacuzzia! Näköalat avautuvat suoraan Ratinan stadionille, joten voit nauttia stadionin keikoista ja peleistä jacuzzissa tai löylyjen lämmössä!

Ja tokihan kesäpäivä kaipaa myös makeita juttuja. Maistuvaa rullajäätelöä on tarjolla Ratinan aukiolla ja jäätelöbaari Spice Ice by Candy Townin löydät Ratinan 1. kerroksesta.

Kaikki suosikki kosmetiikkamyymälät saman katon alla

Kosmetiikkaostoksille saapuessa kannattaa shoppailla tunnelmallisessa Rituals -myymälässä. Rituals on tunnettu elämyksellisestä myymälästään, jossa tuotteita pääsee testaamaan, tuoksuttelemaan ja tunnelmoimaan. Kicksissä on laaja valikoima meikki-, tuoksu-, ihonhoitotuotteita ammattitaitoisen opastuksen kera. Life-myymälässä on luonnonkosmetiikan suosikkimerkit ja Apteekista saa suosituimmat apteekkikosmetiikan tuotteet. Ratinasta löytyy myös ihanaa korealaista kosmetiikkaa Yeppo&Soonsoo -myymälästä.

Leikkiä läpi kesän!

Lasten kanssa kulkevalle Ratina tarjoaa iloisen hengähdyshetken: kauppakeskuksen edessä on iso ulkoleikkialue Ratinan Riemu, jossa on leikittävää, kiipeiltävää ja aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille. Ratinasta löytyy myös lastenvaateliikkeitä kuten Polarn O. PyretJesper Junior ja Reima, myös LindexiltäZaraltaH&M:ltä ja KappAhlilta löytyy isot lastenvaateosastot. Lisäksi Ratinasta löytyy myös iso ja keskustan ainoa lelukauppa XS Lelut. Suomalaisesta kirjakaupasta ja Lautapelit.fi:stä voi napata mukaan hauskaa sadepäivien puuhaa!

Kesän kuosit vaatekaappiin ja kotiin

Ratinassa on Pirkanmaan ainoa Monki, trendikkään muodin lippulaiva sekä nuorekkaista vaatteista ja asusteista tunnettu New Yorker. Tutustu samalla suosittujen brändien kuten VoltinGantinMarimekon ja Levi’s Storen liikkeisiin. Ratinassa palvelee myös Tampereen ainoa Zara ja keskustan ainoa H&M.

Kun haluat kodin tai kesämökin uuteen kuosiin, löydät Ratinasta myös Tampereen parhaan kattauksen sisustusliikkeitä, kuten VepsäläisenFinlaysoninJYSKinGranitinIittalan ja Finnmarin.

Hotellin avainkortilla etuja yli 30 liikkeestä

Yövytkö Sokos-hotelli Tornissa, Villassa tai Ilveksessä? Saat vuoden 2024 loppuun saakka etuja yli 30 Ratinan liikkeestä avainkorttia näyttämällä. Edut löydät osoitteesta ratina.fi/hotelliedut.

Keskustan suurimassa parkkihallissa P-Ratinassa pysäköit tunnin maksutta joka asioimiskerta lataamalla Ratina-sovelluksen. Maksuttomasta sovelluksesta löydät myös eksklusiivisia mobiilietuja liikkeiltä.

Vietetään kesä yhdessä, tervetuloa Ratinaan!

 

Artikkeli toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kauppakeskus Ratinan kanssa.