Siirry sisältöön
Kartta

Kehon ja mielen luontaisella kuntosalilla ikivanhassa aarnimetsässä voit kuulostella voimavarojasi ja syventää omaa luontosuhdettasi. Koe luonnon voimaannuttava vaikutus!

Lukuisat kotimaiset ja kansainväliset tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, miten elintärkeä rooli metsillä ja monimuotoisella luonnolla on ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Luontoympäristö yhdistyy lyhytkestoisten terveysvaikutusten lisäksi myös pidempiaikaisiin terveys- ja hyvinvointivaikutuksiin. Sosiaali- ja terveyspalveluissa onkin ryhdytty yhä monipuolisemmin hyödyntämään näitä nykytutkimuksen tuomia tuloksia.

Oppaan johdolla perehdymme metsäluonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksiin lumoavassa Multiharjun aarnimetsässä, Seitsemisen kansallispuistossa. Aluksi kokoonnumme Koveron kruununmetsätorpan pihalle, missä opas kertoo aluksi Koveron tarinan ja sen jälkeen luonnon terveys- ja hyvinvointitutkimusten kehittymisestä parin viimeisen vuosikymmenen aikana. Tämän jälkeen patikoimme kaikessa rauhassa Koverosta Multiharjun aarnialuuelle ja takaisin (noin 5 km), samalla perehdymme luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksiin sekä teemme hyvinvointi- ja metsämieliharjoitteita.

Kehon ja mielen luontaisella kuntosalilla voit kuulostella voimavarojasi ja syventää samalla omaa luontokokemustasi.

Perushinta 125 € + 15 €/henkilö. HIntaan sisälytyy ALV 24 %.
Ryhmäkoko: 1-15 henkilöä
Kesto: 3 tuntia

Katso lisää