Siirry sisältöön
Kartta

Meillä Ravintola Sasorissa tiedämme, että erityiset hetket ansaitsevat unohtumattoman juhlatilaisuuden. Siksi haluamme tarjota palveluitamme juuri sinulle ja järjestää ikimuistoisen tapahtuman yhdessä kanssamme.

Tilamme on suunniteltu mukautumaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Voit valita intiimin kabinetin tai viihtyisän Private Loungen.

Ravintola Sasor on tunnettu herkullisesta ruoastaan, elegantista ilmapiiristään ja ensiluokkaisesta palvelustaan. Olipa kyseessä pikkujoulut, joulun odotus, syntymäpäiväjuhlat, häät, yritystapahtumat tai mikä tahansa muu merkittävä tilaisuus, meillä on tarjota juuri sopiva tila ja ammattitaitoinen tiimi tekemään juhlastasi unohtumattoman.

Järjestämme mielenkiintoisia viinitastingeja 8-30 hengen ryhmille. Tilaisuudet voidaan räätälöidä ryhmäsi kiinnostuksenkohteiden ja ideoiden mukaan. Mahdollisia aihealueita viininmaisteluun ovat esimerkiksi puna- tai valkoviinien rypäleet ja valmistus, ihanat jälkiruokaviinit sekä ruoan ja viinin yhdistäminen. Tastingien hinta muodostuu viinien hinnan ja määrän mukaan.

Ravintola Sasorin maine perustuu asiakkaidemme tyytyväisyyteen, ja sitoudumme tarjoamaan korkeatasoista palvelua ja laadukasta ruokaa jokaisessa tilaisuudessa. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, jotta voit keskittyä nauttimaan juhlastasi täysin siemauksin.

Katso lisää