Siirry sisältöön
Kartta

Rönnvikin viinitila

Laitikkalan kylässä sijaitseva Suomen palkituin viinitila tarjoaa ympärivuotisen elämyskohteen niin yksittäismatkailijoille kuin suurille ryhmille. Idylliseen ympäristön nautinnollisen päivän viettoon niin arkena kuin juhlana on mahdollista saapua autolla, bussilla, veneellä, pyörällä tai patikoiden. Tutustu tilan viini- ja olutpuotiin, josta löydät tilan omat marjaviinit, siiderit ja Olut Pajan laadukkaat käsityöläisoluet. Maalaisbistro tarjoilee sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja ruoka-annoksia yhdessä tilan omien juomien kanssa. Kesällä tallivintillä on esillä pontikkapannunäyttely ja vaihtuvia taidenäyttelyitä ja pihapiirissä voit tutustua ulkoilmanäyttelyyn. Aidompi. Hämäläisempi. Viinimpi vaihtoehto.

Lue lisää

Suttisen tila

Kun mielesi tekee kesäherkkuja, poikkea retkelle Suttisen marja- ja vihannestilalle! Laitikkalan kylässä sijaitseva monipuolinen kotimaisten tuoretuotteiden ja –jalosteiden keidas, jossa myydään puhtaita kotimaisia pientuottajien tuotteita. Suvipäivänä tilamyymälämme hyllyt täyttyvät tuoreista marjoista ja raikkaista vihanneksista. Omilta pelloilta tulee mansikoita, vadelmia, avomaankurkkua, kaaleja, pinaattia ja sokerimaissia. Myymälän yläkerran vinttipuodista löydät suomalaisia, käsintehtyjä käyttö- ja sisustustuotteita. Kesäisen kahvihetken voit viettää tunnelmallisessa pihakahvilassamme. Tilamyymälä, kahvila ja vinttipuoti ovat avoinna kesällä satokauden aikana.

Lue lisää

Villa Hepolahti

Villa Hepolahti tarjoaa täydelliset puitteet ja tunnelman ikimuistoisiin hetkiin Pinteleen rannalla Laitikkalan kylässä Pälkäneellä. Tämä edustus- ja virkistyshuvila mahdollistaa jopa 15 henkilön majoituksen. Tilavat huoneet tarjoavat mahdollisuuden lomailla useamman tuttavaperheen kanssa yhdessä ilman ahtautta. Villa Hepolahti on loma-aikoina ja viikonloppuisin se on saatavilla yksityisille vuokraajille perhelomakohteeksi. Laajat piha- ja ranta-alueet mahdollistavat monipuoliset aktiviteetit, ja tarvittaessa voi hyödyntää täydellisiä ateria- ja ohjelmapalveluita. Tutustu lisää Villa Hepolahden palveluihin kotisivuillamme!

Lue lisää

Retkelle Kukkiajärvelle

Löydä oma suosikkireittisi ja lähde seikkailuun Kukkian rannoille! Järvi tarjoaa monipuolisia maisemia, aina sileistä kallioista ja karuista karikoista kukoistaviin rantoihin. Suunnittele retkesi ja nauti kauniista maisemista, linturikkaista järvistä ja viehättävistä taukopaikoista. Melonta- ja pyöräilyreitit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, kuten Luopioinen Vohlisaaren kierros, Rautajärven reitti kalliomaalauksineen ja Padankosken maisemareitti, joilla pääset kokemaan upean luonnon monimuotoisuuden. Kesällä voit nauttia veneilystä, pyöräilystä, melonnasta ja uinnista, kun taas talvisin tarjolla on retkiluistelua ja hiihtoa upeissa maisemissa.

Lue lisää

Sappee Resort

Kolmesti Vuoden hiihtokeskukseksi palkittu Sappee Resort tarjoaa talvella laskettelua, lumilautailua, sekä kesäaikaan alamäkipyöräilyn ja seikkailupuiston. Majoituksesta löytyvät niin vuokramökit, huoneistot kuin caravan-paikat. Ympärivuotisessa kohteessa vapaa-ajankeskuksessa viihtyvät perheet vauvasta vaariin ja myös kaveriporukat. Kaikki hauska samasta paikasta!

Lue lisää

Tutustu myös Visit Pälkäneen verkkosivuihin